Skip to main content

_Vapaat toimitilat

Noheva 1

Noheva 1 on teknologiapuisto Nohevassa sijaitseva nykyaikainen toimistorakennus, joka tarjoaa tasokkaan toimintaympäristön korkean teknologian- ja niitä palveleville yrityksille.

Yhdessä Xamkin koulutus- ja tutkimusyksikön sekä Luonnonvarakeskuksen tutkimusyksikön kanssa se muodostaa toisiaan hyödyntävän innovatiivisen ekosysteemin. Tiloja löytyy niin yksinyrittäjille kuin isommille organisaatioille. Kiinteistöön sijoittuneita yrityksiä ovat mm. Carbon ReUse Finland Oy, Makron, Engineerin Oy, Sitowise Oy, Valtti Kumppanit Oy, Suomen Controlteam Oy, Granlund Kuopio Oy, Eksakt Oy ja Visma Tampuuri Oy.

Noheva 2 hanke teknologiapuistoon on suunnitteluvaiheessa ja tulevilla vuokralaisilla on mahdollisuus vaikuttaa toteutettavaan tilaratkaisuun. Noheva 2 on viisi kerroksinen yritysten tarpeisiin suunniteltu toimitalo, johon keskitetään Savonlinnan kaupungin palvelut yrityksille ja varataan yksi kerros myös Start Up yrityksille. Noheva 2 toimitalosta tulee koko teknologiapuiston maamerkki ja se tarjoaa ainutlaatuisen toimintaympäristön yrityksille, joiden fokuksessa on kasvaa ja kehittyä maailman luokan yritykseksi Teknologiapuistossa.

Noheva 1 - Vapaat tilat

TEKNOLOGIAPUISTO NOHEVA HAKEE JATKUVASTI UUSIA YRITYKSIÄ. OTA YHTEYTTÄ NIIN SUUNNITELLAAN YRITYSTOIMINTAANNE SOPIVA RATKAISU.

KIINNOSTUITKO?

OTA YHTEYTTÄ NIIN SUUNNITELLAAN YRITYSTOIMINTAANNE SOPIVA RATKAISU.

Toimitusjohtaja Heikki Kokki
Savonlinnan Yritystilat Oy
puh. 044 057 5680
heikki.kokki@slnyritystilat.fi

Kiinteistöpäällikkö Tommi Malkki
Savonlinnan Yritystilat Oy
puh. 044 019 0523
tommi.malkki@slnyritystilat.fi